20 Ekim 2013 Pazar

Bayram'dan Geriye Kalanlar, Yeşil Mezura'nın Hediyesiyle Bayram Kombinim :)

Bu bayram umudumu, hayallerimi kıranlar oldu . İnandığım doğruların aslında kocaman bir YALAN olduğunu anlamama sebep oldu. Başarımı küçümseyenler ilerleyemeyeceğimi söyleyenler, gözlerimden iki damla yaşla birlikte düşenler oldu. Evet çok acı ama bunların hepsi benim olgunlaşmam içindi.. Kendimi daha güçlü hissetmem hayata daha hırslı tutunmam içindi..
Acı olgunlaştırıp açılması gereken tüm kapıların daha kolay açılmasını sağlarmış .. Acı aynı zamanda hırsmış ..
Neyse bırakalım şimdi bunları bir kenara , her ne olursa olsun herzaman kötülerle karşılaştırmıyor hayat bizi. Kötülükler var diye iyilikler ertelenmiyor kenara itilmiyor :)

18 Ekim 2013 Cuma

Bumerang Ödülleri En Çalışkan Blog Adayı Oldum :)



Biliyorum ki bazı blog arkadaşlarımın yanında ben tembel üstü tembel bir bloğum :) Sürekli bloğumda aktif olamıyorum :) Yinede şansımı denemek istedim ve bu yıl 3.'sü düzenlenen Bumerang Ödülleri En Çalışkan Blog Adayı oldum :)
Desteklerinizi bekliyorum :)
Tamamen ücretsiz bir işlemle oy verebiliyorsunuz ; 
http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/61407.htm

13 Ekim 2013 Pazar

Herşey Var , Çeyiz Neden Olmasın Dedik :)

Herkesin annesi gibi benim annemde her ne kadar istemediğimi belirtsemde çeyiz konusunda oldukça meraklı :)
Ya yapar,ya alır , yada zorla bize yaptırır :) İşte yıllardır bize öğrettiklerinden ortaya çıkanlardan bazıları evimizin demirbaşı olmazsa olmazı el emeği göz nuru ışıl ışıl havlular;
 

8 Ekim 2013 Salı

Cupcake Temalı Keçe Tablet-Kitap Kılıfı :)


Selâmün Aleyküm canlar :) Okuyamıyorum kendimi veremiyorum diye rafa kaldırdığım kitaplarımı tek tek okumaya başladım :) Meğer sorun kitaplarda değilmiş, kitaplar sıkıcı değilde sıkılmaya bahane arayan benmişim :) Kendimi daha çok kitaplarıma verebilmek için farklı arayışlar içerisine girdim geçen akşam ..
Çok güzel kılıflar gördüm ama malumunuz öğrenci olunca öyle her beğendiğini alamıyosun.. Bir beğeniyorum bin düşünüyorum :) 
Hal böyle olunca , keçelerimede aşık olunca :)  kılıfımı kendim yaptım .

3 Ekim 2013 Perşembe

Keçe Bebek Babeti :)


0-3 ,0-6 ve 0-12 ay olmak üzere 3 farklı boy ve istenilen renkte hazırlayabileceğim keçe bebek patiklerim sizlerle canlar :)
Bunları bayram için pamuk gibi ayakları olan bir miniğimiz için hazırladım .
Sizlerde siparişleriniz ve detaylı bilgi için